architectuurstudio

De architectuurstudio - KERSTEN SCHELLER werkt vanuit Almere Haven aan nieuwbouw en renovatie projecten in Nederland en Duitsland.

werkterrein

De architectuurstudio richt zich op zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Naast nieuwbouw zijn speerpunten de renovatie, herbestemming en transformatie van bestaande gebouwen. Opdrachtgevers zijn zowel particuliere als zakelijke klanten, waarbij ook bouwkundige dienstverlening aan adviesbureaus wordt aangeboden. Daarnaast houdt de studio zich bezig met het ontwerp van interieur, meubels en tuinen. De studio streeft naar duurzame oplossingen voor uw behoeftes en adviseert graag over de mogelijkheden van "Passief Bouwen".

diensten

De architectuurstudio maakt haalbaarheidsstudies en ontwerpen en geeft bouwkundig advies. In de volgende fase wordt het ontwerp nader uitgewerkt en worden de tekeningen en documenten voor de omgevingsaanvraag samengesteld. Daarna wordt het bestek, de omschrijving van de bouwopgave in tekst en tekening uitgewerkt en kan de architectuurstudio helpen bij het vinden van de juiste partners voor de realisatie. Verder kan de bouwbegeleiding en planning door ons verzorgd worden; Kortom begeleiding van uw project van schets tot oplevering.

visie

De architectuurstudio zorgt voor maakbare en inspirerende architectonische oplossingen voor uw behoeftes en wensen. Het intensieve contact met u als opdrachtgever is daarbij voor ons van groot belang. In het ontwerpproces worden uw wensen en behoeftes, de locatie en de geldende voorschriften grondig geanalyseerd. Voorafgaande aan iedere fase worden de architectonische, technische en financiële uitgangspunten met u als opdrachtgever afgestemd. Teamwork tussen opdrachtgever, architect, overige adviseurs en partners gedurende het hele proces van voorstudie tot oplevering zijn essentieel voor een goed eindresultaat. De architectuurstudio ontwerpt duurzaam en voor de toekomst. Daarbij zijn leidraden: bewustzijn voor het verleden en de toekomst in bestand en materiaal; Innovatie en gebruik maken van hedendaagse technieken; natuurlijke materialen en duurzame detaillering; energieneutraal en passief bouwen. We zien het als uitdaging om binnen de aspecten van functionaliteit, duurzaamheid, kostenbewustzijn en comfort voor de gebruiker nieuwe ruimtelijke, architectonische en inspirerende oplossingen te ontwikkelen en verborgen potenties en mogelijkheden zichtbaar te maken in een zelfstandig, krachtig ontwerp.

contact

Heeft u vragen, wilt u meer weten, bel of mail ons dan gerust voor een vrijblijvend gesprek.

architectuurstudio - KERSTEN SCHELLER
Noordmark 9, 1351 GA Almere, NL
+31-(0)36-525 21 68
info[at]kerstenscheller.nl

contactformulier :  >> klik hier <<